Hvordan tilsluttes en triple screen skærm til den bærbare computer?

Triple Screen bærbar skærm til bærbar computer

Hvad er en tredobbelt skærm bærbar skærm?

Den bærbare skærm med tre skærme er et ekstra par skærme, som du kan tilslutte til skærmen på din bærbare computer for at have tre skærme, som du kan arbejde på på én gang. To skærme er inkluderet i skærme med tre skærme, hvor din bærbare computers skærm fungerer som den tredje. Det er normalt let og foldbart, hvilket gør det nemt at bruge og transportere. Mere skærmejendom er tilgængelig for dig, når du tilslutter din bærbare computer til en skærm med tre skærme. Det hæver output og højner standarden for arbejdsmiljøet.

Trin til at forbinde Tri-Screen skærme til den bærbare computer

Følgende er generelle trin til at forbinde tri screen monitoren til den bærbare computer:

1. Åbn kassen og fold skærmen ud

2. Stræk skærmene så meget fra hinanden, at den bærbare computers skærm kan glide ind.

3. Skub skærmene ind, så de passer til rammen af ​​den bærbare computer, og juster skærmen efter dit behov

4. Slut den bærbare computer til skærmene med de medfølgende kabler. (De fleste bærbare computere har en indbygget HDMI- eller VGA-port, der giver dig mulighed for at tilslutte skærmen ved hjælp af et kompatibelt kabel. Alternativt kan du bruge en dockingstation eller en USB til en HDMI/VGA-adapter til at tilslutte den eksterne skærm.)

Du kan nu bruge disse skærme til at hjælpe dig med at multitaske for at øge din produktivitet. Du kan for eksempel arbejde på et dokument på én skærm, tjekke kladder på en anden og bruge den tredje til at åbne din e-mail-klient. Produktiviteten kan øges markant ved multitasking i dette omfang. Efter tilslutning skal din bærbare computers skærmindstillinger muligvis ændres for at aktivere den udvidede skærmfunktion. Dette giver mulighed for forbedret arbejdsorganisering og multitasking ved at give dig mulighed for at skifte mellem vinduer og apps på de to skærme.

Justering af skærmopløsning og skærmindstillinger

Skærmopløsningerne på din bærbare computer og den eksterne skærm kan variere som følge af den udvidede skærmkapacitet. Tekst- og billedlæsbarhed samt visningskvalitet kan blive påvirket af dette. Skærmopløsningsindstillingerne på begge skærme bør justeres, så de matcher eller forbedrer hinanden for den bedst mulige visuelle oplevelse.

Disse skærme med tre skærme kommer med indbyggede funktioner, der giver dig mulighed for at tilpasse den måde, skærmen fungerer på. Du kan tilpasse skærmindstillingerne for hver skærm separat baseret på dine behov.

Følgende er nogle generelle visningsindstillinger på disse skærme:

  • Lysstyrke
  • Farve skabeloner
  • Billedindstillinger
  • HDR-tilstand
  • Valg af kilde
  • Sprogindstillinger

Grad af rotation af skærme

Triple Screen Portable Monitors skærme kan hver især rotere i en bestemt grad. At tilføje et personligt præg til produktet er dets mest bemærkelsesværdige egenskab. Disse skærme er utroligt tilpasningsdygtige og kan sættes op til at opfylde specifikke behov og krav. Disse skærme roterer i varierende grad afhængigt af den anvendte model. Talrige typer tilbyder varierende grader af rotation.

Trio3techs bærbare skærm med tre skærme, venstre skærm kan rotere fra 0 til 235 grader og højre skærm kan rotere fra 0 til 180 grader

11,6'' Triple bærbar skærm til bærbar - trio3tech

 

 Organisering af dit skrivebord

At få mest muligt ud af det tilgængelige arbejdsområde, når du bruger den udvidede skærmfunktionalitet kræver omhyggelig organisering af skrivebordet. Afhængigt af dine præferencer kan du strække et enkelt program på tværs af begge skærme eller have separate vinduer eller programmer aktive på hver skærm. Prøv et par forskellige konfigurationer for at se, hvilken der passer bedst til din arbejdsgang.

Udvidelse af specifikke applikationer

Ud over det overordnede udvidede skrivebord kan du vælge at udvide specifikke applikationer til den eksterne skærm. Dette er især nyttigt, når du arbejder med programmer, der kræver et stort arbejdsområde, såsom videoredigeringssoftware eller CAD-programmer. Træk blot programvinduet til den ønskede skærm og maksimer det for at udnytte den udvidede plads effektivt.

Optimering af vinduesstyring

Når du arbejder med en udvidet skærmopsætning, er det vigtigt at optimere vinduesstyringen for bedre organisation. Du kan bruge funktioner som Snap Assist på Windows eller Mission Control på macOS til nemt at arrangere dine vinduer på hver skærm. Dette giver dig mulighed for hurtigt at skifte mellem applikationer og opretholde et rodfrit arbejdsmiljø.

Brug af ekstern skærm som primær skærm

Hvis du oplever, at du ofte arbejder med den udvidede skærmopsætning, kan du vælge at gøre den eksterne skærm til din primære skærm. Det betyder, at den udvidede skærm bliver hovedskærmen, og din bærbare computers skærm fungerer som et ekstra arbejdsområde. Denne opsætning kan være nyttig, når du bruger programmer, der drager fordel af en større skærm, såsom grafisk designsoftware eller programmerings-IDE'er.

Applikationsscenarier for Triple Portable Monitor

Konklusion

Den udvidede skærmfunktion på en bærbar computer kan øge produktiviteten markant ved at give ekstra skærmplads og forbedrede multitasking-funktioner. Du kan drage fuld fordel af dette og strømline din arbejdsgang ved at være opmærksom på rådene i denne artikel. Prøv en række forskellige konfigurationer, juster skærmparametre, og arranger dit skrivebord effektivt for fuldt ud at udnytte den udvidede skærmkapacitet. Del dine oplevelser i kommentarfeltet nedenfor.