Hvor meget batteri på bærbar computer bruger bærbare tre-skærme?

Hvor meget batteri på bærbar computer bruger bærbare tre-skærme

Tri-Screen Monitor Batteriforbrug

For fagfolk, der prioriterer effektivitet i nutidens hurtige digitale miljø, er bærbare skærme med tre skærme et nødvendigt værktøj. De fleste af os er imidlertid bekymrede for, hvor meget batterilevetid disse bærbare enheder med tre skærme kræver. Da de er bærbare, trækker Tri-Screen bærbare skærme deres strøm fra den bærbare computer og kræver ikke andre eksterne strømkilder. Batteritiden på disse bærbare skærme er helt afhængig af en række variabler, bl.a

  • Model af bærbar Tri-Screen
  • Model af bærbar computer og dens batterilevetid
  • Displayindstillinger for skærme
  • Anvendte applikationer

Så der er ingen sådan tommelfingerregel vedrørende batteriforbruget for disse tri-screen skærme.

Disse bevægelige skærme med tre skærme tager typisk mellem 40 % og 50 % af en bærbars batterilevetid, selvom dette varierer fra bruger til bruger.

Tilslutning af disse skærme ville således gøre det muligt for en bærbar computer, der kan køre i otte timer på et enkelt batteri, at fungere i fire til fem timer.

Men at bruge disse skærme hyppigere vil få din bærbare computers batteri til at løbe betydeligt ned.

Her er et par nyttige tip og anbefalinger til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af din tri-screen monitors batterilevetid.

TIPS OG TRICKS TIL AT OPTIMERE BATTERIBRUG MED EN BÆRBAR TRI SCREEN MONITOR

Når du bruger en bærbar skærm med tre skærme, er det afgørende at optimere batteriforbruget for at sikre forlænget brug uden afbrydelser. Her er nogle praktiske tips til at forlænge din enheds batterilevetid:

1. Juster lysstyrkeniveauer

Ændring af tri-screen monitorens lysstyrkeniveauer er en af ​​de enkleste måder at spare batterilevetid på. Du kan spare en masse strøm ved at sænke skærmens lysstyrke til et behageligt niveau. Undgå at bruge den lysest mulige indstilling, da dette spilder mere energi.

2. Aktiver strømbesparende tilstande

Strømbesparende tilstande, som automatisk ændrer adskillige indstillinger for at forlænge batteriets levetid, er tilgængelige på de fleste bærbare enheder. Når denne tilstand er aktiveret, vil det samlede strømforbrug for din skærmkonfiguration med tre skærme blive reduceret, hvilket vil forbedre ydeevnen. Reduceret CPU-hastighed, ændrede skærmtimeouts og nedsat skærmlysstyrke er nogle eksempler på dette.

3. Luk unødvendige programmer

Dit batteri løber hurtigt tør, hvis du kører adskillige apps på én gang. For at spare strøm skal du afslutte alle baggrundsapps, der ikke er absolut nødvendige. Når du bruger en skærmkonfiguration med tre skærme, skal du sørge for kun at holde de programmer, der virkelig er nødvendige åbne, især dem, der er direkte relevante for din opgave.

4. Minimer skærmens opdateringshastighed

Selvom en hurtig opdateringshastighed kan forbedre den visuelle oplevelse, bruger den også mere energi. For at reducere strømforbruget skal du indstille opdateringshastigheden for dine treskærmsskærme lavere. Du kan vælge mellem opdateringshastigheder på de fleste enheder, hvilket giver et godt kompromis mellem skærmgennemstrømning og energieffektivitet.

5. Optimer dvaletilstand

Hvis du drager fordel af dvaletilstandsfunktionaliteten på din enhed, kan det spare batteriets levetid betydeligt. Konfigurer din enhed til at gå i dvaletilstand efter en bestemt periode med inaktivitet. På denne måde kan unødvendigt strømforbrug minimeres, når du tager en pause eller går væk fra dit tri-screen setup.

6. Frakobl ubrugte skærme

Hvis du ikke aktivt bruger alle tre skærme i din tri-screen opsætning, kan du overveje at afbryde en eller to af dem. Ved at frakoble de ubrugte skærme reducerer du den strøm, der kræves for at drive dem, hvilket resulterer i forlænget batterilevetid for din bærbare enhed .

7. Juster skærmtimeout

Indstilling af et kortere timeout-interval for skærmen kan hjælpe med at spare på batteriet. Konfigurer din enhed til at låse skærmen og gå hurtigere i dvaletilstand efter inaktivitet. Dette sikrer, at din bærbare enhed ikke spilder værdifuld strøm, mens du er væk eller ikke aktivt bruger din skærmopsætning med tre skærme.

Checkout 15 tommer Tri-Screen bærbar skærm til bærbar computer fra trio3tech. Den har fuld HD, kæmpe skærm, med udvideligt beslag, der passer til bærbare computere i forskellige størrelser, kompatibel med MacOS og Windows.

Konklusion

Som konklusion skal fagfolk, der leder efter uafbrudt langvarig brug, maksimere batterilevetiden med en bærbar skærm med tre skærme. Du kan forbedre energieffektiviteten af ​​din skærmopsætning med tre skærme ved at følge ovenstående råd, som inkluderer at pille ved lysstyrkeniveauerne, slå strømbesparende tilstande til, lukke ubrugte programmer ned, reducere skærmens opdateringshastighed, maksimere dvaletilstand , frakobling af unødvendige skærme og ændring af skærmtimeout. Udfør disse strategier i praksis for at maksimere batterilevetid og strømbesparelse til din bærbare enhed.

Hvis du bruger tre bærbare skærme, så prøv disse og lad os vide, om de hjælper dig med at maksimere batterilevetiden. Du kan også fortælle os det i kommentarfeltet nedenfor, hvis vi gik glip af nogle nyttige råd.